Ny information om parkeringsplatsen

Sen en tid tillbaka är fördelningen klar och hyresavtalen på dessa kommer snart.

Alla som ansökt om en parkeringsplats har fått en sådan tilldelad och dessutom fått information om detta i sin brevlåda. Har du inte fått något beror det antagligen på att du inte ansökt eller att den kommit bort innanför lägenhetsdörren.

Just nu väntar vi på att HSB ska skicka ut hyresavtalen för parkeringsplatsen du fått. Ni som tackat ja till extra parkeringsplats kommer att få hyresavtalet för denna i samma utskick.

Tanken var att avtalen skulle komma till oss betydligt tidigare än denna vecka (17) men oavsett så hänvisar vi dig att parkera på den plats du blivit tilldelad från och med 1 maj.

När du skrivit på ditt hyresavtal för parkeringen returnerar du det i föreningsbrevlådan i tvättstugan. Detta för att vi snabbt ska kunna dela ut ditt parkeringstillstånd. Dock kan det ta ett par dagar innan du får ditt parkeringstillstånd efter att du lämnat in ditt avtal.

Vi förutspår att det även några dagar efter 1 maj kommer vara lite rörigt på parkeringen, till dess att alla hittat till rätt parkeringsplats. Informera gärna styrelsen (via mejl) om det är någon som står på din plats så ska vi göra ett försök att få ägaren av bilen flytta den, skicka även med vilket lägenhetsnummer som står på bilens gamla parkeringstillstånd.
Fungerar inte det kommer Aimopark att få i uppdrag att lappa felparkerade bilar.