Sena parkeringsavtal

HSB har tagit lite för lång tid på sig att skicka ut hyresavtalen för parkeringsplatserna. Det var tänkt att de skulle vara alla tillhanda senast för 2 veckor sedan.

Parkera på din tilldelade plats från 1 maj oavsett om du fått ditt P-tillstånd eller hyresavtal.

När du fått ditt hyresavtal signerar du det, det ena exemplaret lämnar du i föreningsbrevlådan i tvättstugan (det andra behåller du själv), någon dag efter att du lämnat ditt hyresavtal kommer du få ditt parkeringstillstånd i brevlådan.

Vi har fått frågor om en skrivning i avtalet, det är att vi kommer att höja avgiften varje år 50 kr per år med start 2024. Detta är en standardskrivning som öppnar upp för framtida avgiftshöjningar upp till 50 kr per tillfälle utan att behöva teckna om alla ca 140 hyresavtal för detta. Det är inte tänkt att vi ska höja varje år utan det är något som styrelsen beslutar i samband med budgetarbetet samt beslut kring avgiftsförändringar både gällande lägenhetsavgiften, förråd och nu parkeringsplatser.

Ni som bekräftat att ni vill ha extra parkeringsplatser kommer under dagen idag att få mejlat vilken plats ni fått. Tanken var att ni skulle fått detta när ni fått erat hyresavtal men eftersom det blivit så försenat (likt ovan) har detta inte kommit.