Boendemeddelande januari 2023

Viktig information om parkeringen

Från och med den 1 maj 2023 kommer det att bli 100 kr per månad i avgift för att parkera på föreningens parkeringsplats.

Alla som hyr en parkeringsplats kommer att få en fast plats att parkera sin bil på. Därför kommer alla som anmäler sig för en parkeringsplats att få önska ungefär var man vill ha sin fasta plats med 1:a, 2:a och 3:e-handsval baserat på 5 zoner på våra 2 parkeringar.

Vi har tidigare meddelat att vi går över till ett digitalt system, men det väntar vi med utan vi kommer att dela ut nya P-tillstånd i papper istället.

De nuvarande parkeringstillståndet med utgångsdatum 31 januari 2023 kommer att gälla fram till 30 april 2023.

Anmälan om parkeringsplats kommer att vara öppen fram till den 19 februari 2023 och det är inte först till kvarn fram till dess.
Anmäler du dig den 20 februari 2023 och framåt kommer du hamna i köordning likt din anmälan.

Ansökan gör du i formulär digitalt på hemsidan eller via formulär på papper som finns i tvättstugan, pappersformulären lämnar du sedan i föreningsbrevlådan.

Skulle du flytta och säga upp/sälja din lägenhet kommer parkeringsplatsen automatiskt att sägas upp till överlåtelsedagen. Dvs kommande innehavare av lägenheten behöver ställa sig i kö för parkeringsplatsen.

När det gäller extra parkeringsplats, om du har flera bilar ber vi att få återkomma om detta då vi kommer att prioritera de ordinarie platserna till en början, men gör en intresseanmälan på ansökningsblanketten.

Föreningsstämman
I maj är det dags för föreningsstämma, är du intresserad att sitta i styrelsen eller ha någon annan roll? Ta kontakt med valberedningen senast 28 februari 2023.                      valberedning@hannarydh.se

Vill du motionera om något du vill förändra eller påverka? Skicka en motion senast den 28 februari 2023 till styrelsen@hannarydh.se eller lämna motionen i föreningsbrevlådan i tvättstugan.