Boendemeddelande April

Matkällarna
Det tog lite längre tid än planerat men nu är matkällarna öppna igen. De har fått sig en tillfräschning och lagning. Dessutom är alla burar uppmärkta med lägenhetsnummer så att det är enkelt för dig att hitta din bur. Notera att matkällaren inte är sval, utan det är rumstemperatur i matkällaren.

P-tillstånd
Från den 1 april 2024 avskaffar vi parkeringstillstånden på de uthyrda parkeringsplatserna. Är det så att det står någon på din parkeringsplats behöver du istället ringa till Aimopark (0771-969 000, eller titta på infartsskylten) för att meddela att de ska åka ut och bötfälla bilen som står fel samt att du ska få godkännande att stå på gästparkeringen avgiftsfritt till dess bilen är flyttad från din plats.

Kom ihåg att sopa din parkeringsplats om du vill få bort grus från den. Du kan sopa ut det i körbanan bakom din parkeringsplats, detta behöver du göra tidigt i April innan sandsoppningen sker. Efter det behöver du ta hand om sanden själv.

Hjärtstartare
Sedan en tid tillbaka finns det en hjärtstartare i tvättstugan vid port 38. Behövs den använd den, du behöver din tagg eller nyckel med tagg för att komma in i tvättstugan där den sitter på väggen innanför dörren från kortsidan.

Städdagen
Den 5 maj är det städdag. Kom gärna ut och hjälp till, även om vi har en trädgårdsfirma som hjälper oss med det mesta finns det ändå enkla saker att göra på gården som föreningen sparar mycket pengar på genom att vi gör det själva. Som vanligt bjuder vi på grillat, fika och dryck när vi är klara.